onsdag 5. mai 2010

words are flying out like endless rain into a papercup

I dag har jeg på meg fine sko.

Og etterpå skal jeg bruke alle lunsjpengene mine på is.



Dagens vs.
hvis du måtte velge, ville du
a) hatt fingre laget av spaghetti, og tvangstanker om at hvis du ikke kokte hendene dine hver dag klokken 3, ville du bli angrepet av bananer?
b) hatt øyne laget av epler, og vært venner med noen som likte å ta seg en jafs?
hvordan har du det?

1 kommentar:

  1. Hmm.. Spagetti klebrer seg jo til tak og vegger når det er ferdig kokt. Sett nå at spagetti ikke får vondt av å koke, kanskje den er veldig varmetolerant. I så fall kunne jeg brukt mine nye klebre-spagetti-fingre til å gjøre fancy ting, som å klatre i taket, eller så kunne jeg blitt en superkriminell og klatret opp langs veggene på skyskrapere. Og det må jo være mye tøffere enn at folk kommer og spise øynene mine, selv om epleskrottøyne sikkert hadde vært kult det også, så må nok gå for a denne gangen.

    sv: Joo, den var jo gørrtøff! Men det som er litt smådumt er at funnyexam.com er på engelsk, så er sikkert ikke så mange som hadde forstått morsomme fisken din.

    Haha, det gjør meg glad også.

    Så bra at du har bestemt deg! =) Og så spennende! England er litt mer spennende enn Norge. Han vennen min fra IB skal også til England til høsten faktisk. Men han skal studere russisk et eller annet. Forresten, når flytter du i så fall? Rett før skolestart eller tidligere?

    Og forresten, Monty Python er tøffere enn Lars Monsen! (og han er tøff, han)

    SvarSlett